Home

I am at peace with Valentine’s day 😁

I don’t hate it but I don’t celebrate it either.
Love seems to be the most important word in the English language, yet it is also the most confusing.Β We use it in thousand of ways. We say, “I love him,” and in the next breath, “I love your hair.”
Our society is peppered with the word.

I still don’t understand why we need a special day to celebrate our unending devotion for the significant other or for our family and friends. Shouldn’t we cherish each other’s existence every day??

Weeks leading to the D-day are always filled with reminders of romance and expectations skyrocketed which in my opinion may very well lead to a haphazard emotional state. I have seen far too many girls had their hearts broken on this day and boys had nervous breakdowns from the pressure of producing something great. Having said that, I fully respect those who make special arrangements on this holiday to proclaim their eternal love to their partners and I salute those who get on with their lives just like another day.

As for me, the day is spent with my hubs just like another Saturday when cleaning the house and cooking are the main agenda. In closing, in this month of love parade, I wish all of us to have someone who loves and believes in us as much as Kanye does Beyonce πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚

Advertisements

92 thoughts on “I am at peace

  1. Word! I prefer to celebrate my love for my husband during our wedding anniversary. Valentine’s Day has been commercialized all these years. Actually I pity the men who don’t want to pay attention to it but they do anyway otherwise their female partner would get mad ha….ha….

    Liked by 1 person

    • Totally!! LOL. Haven’t heard anyone said word lately. Fully with you on that one. Isn’t that what anniversary is all about? It is when you have announced your love in front of God and family and friends, then you get to celebrate your commitment to one another every time ☺️
      The pressure is just too much on the guys mbak ha..ha..

      Like

  2. Ah sayangnya saya jadian 5 tahun yang lalu ya pas hari ini. Bodohnya karena gak ngecek tanggal. Hahaha.
    Bebersih rumah dan masak pempek dan dendeng batoko kayaknya cukup romantis daripada beli bunga lima ratus rebu trus bingung jaga bunganya tetep seger sampe rumah gimana. Hahaha. Btw bukan saya kok yang beli bunganya πŸ˜›

    Liked by 1 person

    • Taeelaaaah dia sensitip wkwkwkwkw date is just a date keleeuss Daaan. Tapi masih ngerayain jadian toh? Ndak ganti ke anniversary ajo? Hmmm bunga 500rb? Coba bilang, ku kasih diskonan teman sama langganan kantor dulu hihihihi…mending buatin postingan blogku Dan yang kayaknya masih akan keteteteran seminggu lagi. How I love the Australian job market πŸ˜…πŸ˜₯

      Like

      • Eh beneran ada langganan? Mau dong buat bunga anniversary an nanti. Hahaha.
        Lagi sibuk sama mereka ya Mba Mikan. Sinih sinih kasih passwordnya. Tapi ya itu sih. Gak bisa bahasa Inggris canggih dan gak ngerti ostrali. Kalo tiba-tiba isi postingannya pasar serpong piye?

        Liked by 1 person

      • Ntar Japri yaa..kucari dulu. Langganan pribadi eike tuuh dah pasti diskon at least 10%. Moga-moga dia masih di BB mbak wanti ini. Canggih kan penyelewang dari vendor standard GA eike hahhaa. Suamiku blg apa Dan, “sayang kamu gpp kan aku gak beliin bunga lagi, yang penting kan bunga bank aja ya?!” Aku menoleh dengan senyuman paling manis dan menjawab dengan lembut,”You got that right darling.” Wkwkwkwkwkkwkw
        Iya nih capek different job different head hunter maunya beda2. Anu Dan…liputan pasar ular ma pasar santa ajjaaaa ok kok.
        Gaya bahasa kita kan dah pas banget, mengutip Ryan, berbau perempuan.

        Like

      • Ryan ngehekk!! *semoga orangnya gak baca. Hahahahahaha.
        Si Abang pasti paham lah kalo bunga bank lebih menarik -ralat- JAUH lebih menarik dari bunga yang pasti layu. Wkwkwk.
        Eh iya ya. Kok bisa sih gak standar? Gw kirim whistle blower ah. Hahahaha

        Liked by 1 person

      • Huahshahahahahahahahhahaha…..gue yakin dia bakal baca deh Dan. Semua komen kan dibacain ma dia hihihihihihi….eiittss, apa seeh yang gak bisa eike lakukan??? Eheeemm *benerin kacamata* Panggil mas doong Daann *ihiik – trus didorong jatoh*

        Like

  3. What is Dendeng Batoko Mba? I think I can’t eat that also. Hiks.

    Well, love on Valentine’s Day is so overrated. Love is so universal. And I was starting the day with fever, then meeting up with Dani n Deva, and updating the report for office just now. Hehe.

    Liked by 1 person

    • Thanks Christa, the same to you too.
      I sure did!!!!!!!!!!!! Hillarious πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
      I think you might just very well be the only person who gets my closing line πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
      And that closing can also be revised to “as much as Kanye does Kanye” huahahahahahaha

      Like

  4. Weekend-nya seru sekali tampaknya, Mbak :hihi
    Saya saja baru sadar kalau 14 Februari itu Valentine. Seharian ini cuma bilang “Oh, hari ini tanggal 14…”. Baru barusan ini saja tetiba ngeh, “Heh? Tanggal 14 ya sekarang?”
    Hadeh, hari-hariku…

    Liked by 1 person

  5. Valentine day menurut gw bukan saat yang tepat untuk beli bunga dan coklat karena harga bunga jadi mahal banget. Kemaren lihat 3 biji mawar dijual 300 ribu. Tapi orang pada rela beli. Demi cinta!

    I agree with you, anniversary lebih cocok karena ada cerita personal yang bikin hari itu makin spesial.

    Ngomong-ngomong setrika, gw suka banget setrika apalagi kalau pas musim dingin. Gw juga suka lihat baju2 jadi kenceng. Kebiasaan dari SD kudu bisa setrika kenceng.

    Liked by 1 person

  6. Ngerasain heboh2nya valentine cuma pas SMP doank, temen2 sibuk mikirin coklat & ngitung dapet berapa coklat :)))
    Untungnya jaman SMA dan kuliah lingkungan pergaulannya cuek banget sama valentine. Tahun ini pun nggak kerasa tau-tau tanggal 14 lewat begitu saja πŸ˜›

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s